Ta det lugnt i sommartrafiken hälsar Zhero

Nu närmar sig sommar och semester. En period då många befinner sig på resande fot i vägtrafiken. Tänk på oss på Zhero och varva ner i trafiken för att rädda liv.

Med start 13 juni och två veckor framåt kan du se Zheros filmer med Olof Wretling på flera ställen. Du hittar dem i TV4, i sociala medier, på digitala skärmar i Trafikverkets förarprovlokaler och på Trafikverkets kontor i Borlänge. Dessutom kan du höra våra jinglar på radio i kanalerna NRJ, Mix Megapol och Rockklassiker. Precis som tidigare filmer är budskapet att varva ner så räddar vi liv. 

Precis som förra sommaren hittar du våra affischer med gåtor på rastplatser runt om i landet. De är bra tankenötar för att sätta igång hjärnan lite extra när du passar på att ta en rast på semesterresan!

— Det här blir den andra av årets fyra större kommunikationsinsatser. Fokus är fortsatt hastighetsefterlevnad och att visa hänsyn i trafiken. Utöver kampanjen i midsommar kommer vi under sommaren att marknadsföra tre av de tidigare framtagna filmerna med Olle Sarri, nämligen de om stoppsträcka, krockvåld och restid, berättar Karin Ulén, projektledare Zhero.

Senare under sommaren kommer du kunna se filmer om hastighet med Olle Sarri i sociala medier. Tre klassiska filmer kommer dyka upp som sponsrade inlägg på Facebook och Instagram under juli och augusti. Håll utkik i dina flöden under regniga dagar. Och du: varva ner i semestertrafiken, så räddar vi liv!