Varva ner och rädda liv i jultrafiken

Julen står för dörren - och utanför bildörren väntar jultrafiken. Vi på Zhero har ett viktigt budskap till dig som ska köra: Varva ner, så räddar vi liv.

Hur stressad blir du i julhandeln? Lika stressad som Rakel Wärmländer? Det är inte hälsosamt, men det är åtminstone mindre riskabelt att försöka köra om den som står och väljer bland julskinkorna lite för länge än det är att tränga sig före i trafiken. 

Varje år sker det olyckor i jultrafiken. Några kommer inte fram till sina nära och kära för julfirandet, andra kommer fram mindre oskadda än de borde. Det är alltid viktigt att ta det lugnt, vara förutsägbar och följa reglerna i trafiken, men under storhelger när många människor är ute i trafiken är det extra viktigt.

För att bidra till trafiksäkert beteende kör vi på Zhero just nu en kampanj i flera kanaler. Du kan se vår video med Rakel Wärmländer på TV4 under julhelgen, den kan dyka upp bland sponsrade videor på YouTube och du kommer också att se banners med samma budskap på några av våra större nyhetssajter. Du kan såklart också se videon här nedanför.

Vi önskar er alla en riktigt god jul, att ni ska få komma fram tryggt till ert julfirande, och förstås att ni alla hjälps åt att varva ner - för det är så vi räddar liv.